Planowanie zaopatrzenia kuchni
Praca z budżetem
Udział w układanie karty dań
Możliwość realizowania własnych pomysłów kulinarnych
Organizowanie pracy kuchni
Ocena jakości przygotowywanych potraw
WYMAGANE KOMPETENCJE ZAWODOWE
Wykształcenie najchętniej zawodowe, minimum średnie
Kilkuletnie doświadczenie w pracy w kuchni restauracyjnej lub hotelowej
Doświadczenie w przygotowywaniu imprez okolicznościowych
Organizacja pracy, zmysł estetyczny
Talent!
OFERUJEMY:
Pracę w profesjonalnym zespole
Atrakcyjne wynagrodzenie
Stabilnego pracodawcę
Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie swojego
CV w j. polskim na adres j.czyzycka@jobfinder.pl
z nazwą stanowiska w tytule wiadomości
(z dopiskiem: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926)”
|